Blog

Qustomized wordt overgenomen

Rezolv, het business consultancy kantoor onder leiding van Robbie Eyckmans, gevestigd in Leopoldsburg, neemt Qustomized over. Rezolv voegt op die manier de unieke softwareoplossingen van Qustomized toe aan de bestaande adviesdiensten en expertise binnen supply chain en operations.

Nieuwe perspectieven

Door deze overname zullen Rezolv en Qustomized verder kunnen groeien dankzij de synergie tussen de twee ondernemingen. Deze overname geeft zowel de klanten als medewerkers nieuwe perspectieven. Michiel Vanreyten verlaat Qustomized en zal zich focussen op nieuwe projecten. Robbie Eyckmans zet, samen met het team de activiteiten verder.

Samen zijn we een team van 10 medewerkers die aan beide klantengroepen onmiddellijk extra waarde kunnen bieden. Zo krijgen bestaande Qustomized klanten rechtstreeks toegang tot het strategisch advies van Rezolv en kunnen de klanten van Rezolv door hun adviseur ook met maatwerk systeem- en softwareoplossingen geholpen worden.

De volgende stap in ons groeitraject

Met deze overname zetten we de volgende stap in ons groeitraject. In 2021 zullen we onze diensten duidelijk aflijnen en wordt Rezolv dé partner in operational excellence en supply chain voor KMO’s.

Heb je vragen?

Technisch: support@qustomized.be
Administratief: administratie@qustomized.be

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Uw bedrijf performanter
dankzij onze software op maat.