Cases

Meer overzicht, kortere levertijden

Over het bedrijf

Slaapcomfort Bosmans verkoopt bedden, matrassen, boxsprings, lattenbodems... van verschillende merken.

De uitdaging

Het voorraadbeheer automatiseren. Zodat er overzicht is op welk item van welk merk op stock is, en wat er moet worden bijbesteld.

De oplossing op maat

Een voorraadbeheer dat de centrale spil is in de zaakvoering van Slaapcomfort Bosmans. Samen met de zaakvoerder analyseerden we welke processen we efficiënter konden maken door ze te automatiseren.

Voor elke nieuwe klant opent de medewerker van Slaapcomfort Bosmans nu een nieuwe digitaal dossier. Daardoor is alle informatie centraal beheerbaar. Zo is het altijd duidelijk in welke fase een bestelling zich bevindt. Weet de magazijnier wat hij moet klaarzetten voor transport. En stelt het voorraadbeheersysteem ook automatisch de factuur op.

Dankzij dit systeem heeft Slaapcomfort Bosmans ook in real time zicht op hun stock. Ze weten precies hoeveel lattenbodems van merk x, matrassen van merk y en boxspring van merk z ze nog op voorraad hebben. Daardoor kunnen ze tijdig bij hun leveranciers bestellen, waardoor ze de levertijden voor hun klanten zo kort mogelijk houden.

Slaapcomfort Bosmans

Meer cases
Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Uw bedrijf performanter
dankzij onze software op maat.