Cases

Van een veelheid aan programma’s en tools naar één vlot werkend geheel

Over het bedrijf

Het Agentschap Integratie en Inburgering is het agentschap van de Vlaamse overheid dat het inburgerings- en integratiebeleid in Vlaanderen uitvoert.

De uitdaging

Ze waren op zoek naar een Procure-to-Pay software. Maar ze wilden zo weinig mogelijk veranderen aan de vertrouwde manier van werken van hun honderd collega’s.

De oplossing op maat

Hun boekhoudsoftware deed wat het moest doen. Maar er zat nog veel ruis op de processen vóór en ná het puur boekhoudkundige. Zo kwam bij het opstellen van bestelbonnen nog overtypwerk kijken. Of was het niet altijd duidelijk waar in het goedkeuringsproces een bepaalde bestelling zat. Waardoor er weer in de Office 365-mails moest gedoken worden.. Het Agentschap beheerde ook hun leveranciers in een aparte tool, wat leidde tot veel dubbel werk.

Wij bouwden een geïntegreerde oplossing die al hun bestaande pakketten en tools met elkaar laat praten. Een laag boven al die aparte programma’s die gegevensuitwisseling mogelijk maakt. En die alle informatie en communicatie over de hele flow heen centraal verzamelt.

Zo kunnen alle collega’s beter samenwerken, zonder dat hun

Agentschap Integratie en Inburgering

Meer cases
Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Uw bedrijf performanter
dankzij onze software op maat.