Klinkt dit herkenbaar?

  • Elke afdeling gebruikt zijn eigen tools en programma’s. Van efficiënte gegevensuitwisseling is geen sprake.
  • Uw medewerkers moeten constant gegevens omzetten om er mee aan de slag te kunnen. Wat leidt tot dubbel werk… en fouten.
  • Er is geen overzicht over de status van een project. Of waar in uw onderneming het zit.
  • Gegevens zitten verspreid. Dat maakt de opvolging moeilijk en verhindert dat u met die data aan de slag kunt.

Uw bedrijf zette de voorbije jaren automatisatie-stappen vooruit. Een programma hier, een platform daar. Maar dat is altijd afdeling per afdeling gebeurd. Op een organische manier. Waardoor al die tools en software niet met elkaar praten. En de afdelingen binnen uw onderneming langs elkaar doorwerken.

Of misschien heeft u momenteel een ERP-software waarin u belangrijke functionaliteiten mist?

Hoe wij dat voor uoplossen

Geïntegreerde oplossing

We linken en verbinden tot alles met elkaar praat. We bouwen al uw modules, apps, tools en programma's om tot een geïntegreerde oplossing. Projecten en gegevens beheert u vanaf dan centraal. Zo praten uw verschillende afdelingen steeds over hetzelfde.

Dat resulteert in een efficiëntere werking: minder dubbel werk en een lagere foutenmarge. En meer inzicht. Want wij maken al die gegevens voor u inzichtelijk op een dashboard. Zo kan u zien waar in uw onderneming de verbeterpunten zitten. Of u op koers zit om uw doelen te halen. En wat de projecten zijn die het meest rendabel zijn.

Op een kwartier tijd zicht op al uw mogelijkheden

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor úw bedrijf? Of dit de juiste oplossing is voor uw processen? Wij bellen u op en overlopen samen de pro’s, contra’s en alternatieven.

Leg voor mij een quick scan vast

Concrete voorbeelden

Grotere marges dankzij automatisatie

Grotere marges dankzij automatisatie

BeCargo

BeCargo liep tegen de limieten aan van hun Excel-lijsten. Wij ontwikkelden een oplossing met als centrale spil hun douanesoftware.

Productontwikkeling voor veiligheidsspecialist

Productontwikkeling voor veiligheidsspecialist

Group Brepoels

Group Brepoels de hardware, wij de software. Samen legden we de basis voor een nieuw product: een one-stop-shop voor monitoring en data-captatie.

Van een veelheid aan programma’s en tools naar één vlot werkend geheel

Van een veelheid aan programma’s en tools naar één vlot werkend geheel

Agentschap Integratie en Inburgering

Het Agentschap Integratie en Inburgering wou twee dingen. Eén: een manier om gegevensuitwisseling tussen hun afdelingen te stroomlijnen. Twee: zonder dat dat hun manier van werken veranderde.

Met een geïntegreerde oplossing op maatwint u 5 keer

  • 1Wij bouwen volledig op uw maat. Uw medewerkers blijven dus werken in de voor hen vertrouwde soft-ware-omgevingen. Dus geen lange implementatietrajecten en een minimum aan opleidingen. Uw bedrijf blijft gewoon doordraaien.
  • 2We bouwen op maat, maar vertrekken van een algemene basis die zijn sporen al heeft verdiend. Zo houden we het kostenplaatje laag en zijn we tegelijk zeker van een optimale werking.
  • 3U krijgt een oplossing op maat van uw manier van werken en processen. Software die zich aanpast aan uw bedrijf. En niet omgekeerd.
  • 4Wij begeleiden u tijdens elke stap van het project. Van de analyse van uw vraag over het in kaart brengen van uw vereisten tot en met de begeleiding van uw medewerkers.
  • 5De prijs op uw factuur is ook de eindprijs. Geen bijkomende kosten meer voor extra licenties of gebruikers.