Klinkt dit herkenbaar?

Repetitieve taken die u en uw medewerkers onnodig veel tijd kosten? Een koppeling tussen twee programma’s die voor u een enorm verschil zou maken? Of heeft u misschien een idee voor een nieuwe app, module… dat u wilt commercialiseren?

Zo kunnen we nog wel een tijdje doorgaan. Om maar te zeggen: als het op te lossen is met een applicatie op maat, dan kunnen wij het.

Waar wij al ervaring mee hebben? Complexe websites, dashboards, intra- en extranet, kiosk applicaties, SAAS oplossingen, ...

Hoe wij dat voor uoplossen

Webapp

Door eerst goed te luisteren naar uw vraag. Samen met u te overlopen hoe haalbaar uw idee is. Of dat er misschien al een goed alternatief is op de markt. Door u een duidelijk zicht te geven op de prijs en de oplevertermijn.

Om daarna een webapplicatie te maken die 100% voldoet aan uw verwachtingen. Maar die wel vertrekt van basisbouwblokken zoals een inlogmodule, gebruikersbeheer... Omdat die blokken hun kunnen al hebben bewezen. En we ons zo kunnen concentreren op de functionaliteiten die voor u écht het verschil maken.

Op een kwartier tijd zicht op uw mogelijkheden

Van een simpele app tot een overkoepelend online platform. Wij kunnen alles op uw maat bouwen. Maar voor u begint uiteraard alles met eerst uw idee af te toetsen. Op een kwartier tijd geven we u een zicht op mogelijke antwoorden op uw vraag.

Ik wil mijn idee aftoetsen

Met een webapp op maatwint u 3 keer

  • 1Hoe specifieker uw vraag, hoe minder een standaardprogramma voldoet aan uw verwachtingen.
  • 2U krijgt een applicatie die 100% afgestemd is op uw business.
  • 3U krijgt iemand tegenover u die u business begrijpt. En u begeleidt tijdens elke stap van het proces.