Of we nu een geïntegreerde oplossing, een ERP-systeem, voorraadbeheer of webapp voor u bouwen: alles wat we maken, is 100% op uw maat. Daardoor volgt elk project ook een vast stappenplan. Overzichtelijk voor u, en voor ons een houvast die al in honderden projecten zijn nut heeft bewezen.

Kennismaking

stap1

Vertel ons meer over uw bedrijf en uw processen. Voor welke uitdagingen u staat. Welke mogelijke oplossingen u overweegt.

Dan vertellen wij wat wij voor u kunnen betekenen. En of een samenwerking met ons voor uw bedrijf en uw specifieke vraag de logische keuze is. Wij werken namelijk op maat. Maar misschien bestaat er voor uw uitdaging wel een standaardpakket dat goed geschikt is?

Analyse en een plan van aanpak

stap2

Zijn we het erover eens dat voor uw uitdaging maatwerk de beste oplossing is? Dan keren we uw vraag binnenstebuiten en stellen we samen de requirements op. Wat moet de software precies kunnen? Wat verwacht u ervan? Welke doelen wilt u ermee bereiken?

Op basis daarvan bepalen we het eindresultaat en het traject daarnaartoe. Scheiden we nice to haves van de absolute must haves. En geven we u per scenario een duidelijk zicht op de prijs en timing.

Aan de slag

stap3

Wij gaan vóór u aan de slag, maar ook mét u aan de slag. Want ook al proberen we zoveel mogelijk onze plan te trekken, en ook al bewaren wij het overzicht en nemen wij het initiatief: we kunnen niet zonder uw input en uw feedback.

Oplevering

stap4

Dit is het punt waar we samen naartoe hebben gewerkt. Maar alles staat en valt met de juiste implementatie. Iedereen in uw bedrijf moet mee zijn.

Daarom dat wij die begeleiding op de werkvloer zo belangrijk vinden. Want voor uw medewerkers verandert er toch wel wat. Daarom proberen wij hen zo goed mogelijk te begeleiden. Zodat zij helemaal mee zijn. Het ook voor hen duidelijk is dat zíj winnen. En ú zeker bent dat uw investering optimaal gaat renderen.