Werkwijze

Ondertussen passeerden al honderden softwareprojecten in diverse sectoren de revue bij Qustomized. U mag dus gerust zijn: we weten van aanpakken!

Bedrijfssoftware 100% op maat

Of we nu een geïntegreerde softwareoplossing, ERP-pakket, voorraadbeheersysteem of webapp voor u bouwen: alles wat we maken, is volledig op maat. We starten dan wel van een eigen bestaand framework, maar dat heeft zijn succes al menig keer bewezen. Bovendien gebruiken we onze expertise om hierop verder te bouwen en software te creëren die volledig aan uw noden en wensen voldoet.

Kennismaking en analyse

Tijdens onze eerste gesprekken leren we graag meer over uw bedrijf en bedrijfsprocessen. Welke uitdagingen ervaart u dagelijks en welke softwareoplossing zou u hierbij kunnen helpen? We bekijken samen wat de software precies moet kunnen en wat u ermee wil bereiken. Op basis van uw input scheiden we de absolute must-haves van de nice-to-haves en geven we u per scenario een duidelijk zicht op de prijs en de timing.

Interactie

Gedurende de ontwikkelingsfase werken we graag intensief samen. We nemen uiteraard de lead en gaan vol enthousiasme aan de slag, maar we kunnen niet zonder uw input en feedback. Die zal ons helpen om tot de ideale softwareoplossing te komen die volledig aan uw verwachtingen voldoet en ook effectief werkt voor uw bedrijf.

Oplevering

De oplevering laat meestal niet erg lang op zich wachten. Dankzij onze eigen ontwikkelde module hebben we vaak al een degelijke basis voor de bouw van uw bedrijfssoftware op maat. Zo kunnen we sneller werken dan wanneer alles van nul moet worden opgebouwd. Zodra uw maatwerk software klaar is, volgt de implementatie op de werkvloer. Die begeleiden we uiteraard van dichtbij. We maken uw medewerkers zo goed mogelijk wegwijs in de nieuwe softwareoplossing zodat ze er meteen mee weg zijn en uw investering al van dag één optimaal rendeert.

Wij zijn dienstverlener voor de kmo-portefeuille

Dienstverlener voor de kmo-portefeuille

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Uw bedrijf performanter
dankzij onze software op maat.